isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 00:00

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την άμεση προμήθεια υλικών για την εγκατάσταση και λειτουργία γεώτρησης, με τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά :
1. Σωλήνα κατάθλιψης υποβρύχιου συγκροτήματος (120μέτρων/40τεμαχ.) από χαλυβδοσωλήνα ευθείας αυτογενούς ραφής DIN2448 από αρίστη ποιότητα χάλυβα κατά DIN St37.0/1629 GradeB σύμφωνα με ASTM.A53, διαστάσεων 5΄΄Χ3,05mX6,02mm. Εξαρτήματα κεφαλής - στήριξης της γεώτρησης (φλάντζα στήριξης, ακροσωλήνιο, καμπύλη, βάνα, κλπ ).
2. Καλώδια σύνδεσης υποβρυχίου κινητήρα τύπου ΝΥΥ3Χ50 και ΝΥΥ3Χ50+25 από 125 μέτρα αντίστοιχα.
3. Για την λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος θα εγκατασταθεί ηλεκτρικός πίνακας προστασίας ΙΡ65 που θα έχει τη μορφή κατακόρυφου ερμαρίου, στιβαρής κατασκευής από χαλυβδόφυλλα πάχους 2,0mm με εποξειδική βαφή. Ο πίνακας θα περιέχει, έναν εκκινητή Υ/Δ, ράγα τοποθέτησης υλικών αυτοματισμού-βοηθητικών κυκλωμάτων, ράγα τοποθέτησης γενικού διακόπτη και ασφαλειών 3Φ παροχής 200Α, ράγα τοποθέτησης ασφαλειών φωτισμού και σούκο, και ράγα κλεμμων εισόδου και εξόδου καλωδίων ισχύος και βοηθητικών κυκλωμάτων. Ο εκκινητής Υ/Δ (ρελέ, θερμικό, κλεμμες) θα είναι κατάλληλος για εκκίνηση του κινητήρα του αντλητικού (~90kW) και το βοηθητικό κύκλωμα θα έχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις (επιτηρητή τάσης, επιτηρητή στάθμης, διακόπτη ροής, μπουτον, ενδεικτικά, κ.λπ) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος που θα γίνεται είτε απευθείας μέσω χειριστηρίων είτε ημιαυτόματα μέσω εβδομαδιαίου με εφεδρεία χρονοδιακόπτη είτε αυτόματα μέσω εξωτερικής εντολής. Για την εξωτερική αύτη εντολή ο προμηθευτής θα παραδώσει μαζί με τον πίνακα πομποδέκτη με τις αντίστοιχες κεραίες ground plane και καλώδια RG58 ο οποίος κατ΄ ελάχιστο θα μεταφέρει εντολές έναρξης-παύσης και λειτουργίας-σφάλματος. O πίνακας θα έχει αποσπώμενη πλάτη πάνω στην οποία θα είναι στερεωμένα όλα τα υλικά με διαστάσεις αντίστοιχες και κατάλληλες για τον εξοπλισμό που περιέχει με περίσσεια χώρου. Όλες οι είσοδοι των καλωδίων θα γίνουν μέσω στεγανών στυπιοθλητών από το κάτω μέρος του πίνακα. Στη εμπρόσθια όψη του πίνακα θα υπάρχουν ενδεικτικά και χειριστήρια ενώ ο πίνακας θα κλείνει με ερμητικό τρόπο και θα ασφαλίζει σε δύο σημεία.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΠ (Ακτή Δυμαίων 48, Πάτρα, ΤΚ26333) έως και τις 4/8/2016-13:00, την προσφορά σας, σε κλειστό φάκελο, αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης. Τεχνικές πληροφορίες Φ. Κατριβέσης 2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.