isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 12:58

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

Μια ξεχωριστή, όμορφη και «ζεστή» εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, αλλά και τις οικογένειές τους, μπροστά και στις γιορτές των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στην έδρα στης Δημοτικής Επιχείρησης, με πρωτοβουλία του σωματείου των εργαζομένων της.
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ανταλλάσοντας ευχές. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Ανδρέας Παπανικήτας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Παναγιώτης Μελάς και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Φώτης Δημακόπουλος, Νίκος Θεοδωρόπουλος και Χαράλαμπος Στανίτσας.
Παρούσα ήταν, επίσης, η Διοίκηση του Σωματείου των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κώστα Μπαϊλό, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της γιορτής, όπως κάθε χρόνο.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παράσταση Καραγκιόζη, να τραγουδήσουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, ανταλλάσοντας ευχές για χαρούμενες με και υγεία γιορτές.

DSC_8811.jpgDSC_8761.jpgDSC_8804.jpg

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.