isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 23:01

Αποκαταστάθηκε η ομαλή υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γερμανού

Με την αντικατάσταση 200 μέτρων προηγούμενων σωληνώσεων και την τοποθέτηση νέων επί της οδού 3ου Ορειβατικού, αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ βλάβη που είχε σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γερμανού, με αποτέλεσμα την πλημμελή υδροδότηση σε παρακείμενες περιοχές.
Η βλάβη αφορούσε αφανή διαρροή αγωγού από παλαιότερο έργο της διάνοιξης της Μίνι – Περιμετρικής σκεπάζοντας το ρέμα “Μαλαμαμούτης”, που εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε με τομή επί της 3ου Ορειβατικού.
Τα συνεργεία όλων των τμημάτων της Διεύθυνσης Ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, παρά και τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε προσωπικό, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνοντας να εντοπίσουν και στη συνέχεια να αποκαταστήσουν τη ζημιά, χθες Τετάρτη 21 Δεκέμβρη, αποκαθιστώντας παράλληλα και την ομαλή υδροδότηση στην γύρω περιοχή.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.