isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 00:57

Πρόγραμμα Διημερίδας 3 και 4 Μαίου 2023 "PERMANENT"

Η ΔΕΥΑ Πάτρας διοργανώνει διημερίδα, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου ‘Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ευφυών Εφαρμογών Παρακολούθησης Λειτουργίας και Αειφόρου Ενεργειακής Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης’ με ακρωνύμιο ‘PerManeNt’.

Αντικείμενο της διημερίδας, είναι η παρουσίαση του ερευνητικού έργου, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθούν παρουσιάσεις συναφών έργων και θα γίνει αναφορά σε διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για σχετικές δράσεις.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών (Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 38-40) και θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο (διά ζώσης και διαδικτυακά). Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη διημερίδα εξ’ αποστάσεως, μπορείτε να συνδεθείτε στο link που ακολουθεί:

Διημερίδα ‘PerManeNt’

Το έργο ‘PerManeNt’ υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020. Εταίροι του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας (ΔΕΥΑΠ), το Εργαστήριο Υδραυλικής Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΥΜΠΠ), το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και η INTRACOM TELECOM (ICOM).

Tο πρόγραμμα της διημερίδας είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Πρόγραμμα Διημερίδας ‘PerManeNt’

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.