isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 14:06

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντικείμενο
«την ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας και εφαρμογών τήλε – παρακολούθησης, αποτίμησης, και απεικόνισης του επιπέδου λειτουργίας και κατανάλωσης ενέργειας σε δίκτυα διανομής πόσιμού νερού, καθώς και στα συναφή αυτών»
στα πλαίσια του ΕΡΓΟΥ:
«ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ»
Τίτλος: «Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ευφυών Εφαρμογών Παρακολούθησης Λειτουργίας και Αειφόρου Ενεργειακής Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης» και ακρωνύμιο «PerManeNt»,
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΦΚ/MIS)

 

Έχοντας υπόψη την υπ. αριθ. 71/3/12-03-2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας, με την οποία εγκρίθηκε η διαδικασία της πρόσληψης από την ΔΕΥΑΠ ενός (1) συμβασιούχου μίσθωσης έργου για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ευφυών Εφαρμογών Παρακολούθησης Λειτουργίας και Αειφόρου Ενεργειακής Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ», στο οποίο η ΔΕΥΑΠ συμμετέχει ως εταίρος/ συνεργαζόμενος φορέας

Ανακοινώνουμε

την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, προϋπολογισμού σαράντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (48.000,00 €) πλέον ΦΠΑ 24% (11.520,00 €) και συνολικά (59.520,00 €)
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00.
Αναλυτικά οι όροι και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αναφέρονται στη Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ (http://ww.deyap.gr) και στο ΚΗΜΔΗΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
1. Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δημοσιεύεται εφάπαξ δεκαέξι (16) ημέρες πριν τη διενέργεια της υποβολής των αιτήσεων στον τοπικό τύπο .
2. Αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΠ όπως επίσης και στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ (http://ww.deyap.gr).

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΔΕΥΑΠ

 

ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση Ύδρευσης ΔΕΥΑΠ

κα Καραθανάση Ειρήνη 2610.366156

Ώρες: 07:00 - 14:30

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.