isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 13:11

Συντήρηση Κλιματιστικών

 

Δ.Ε.Υ.Α Πάτρας Γραφείο Προμηθειών

 

Πάτρα 22/6/2011

 

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την  προληπτική  συντήρηση 40  κλιματιστικών  μονάδων (split & fancoil)  καθώς  και  3 μονάδων  κεντρικού κλιματισμού.

Οι  εργασίες  που θα  πραγματοποιηθούν κατά την  προληπτική  συντήρηση είναι : 

1. Καθαρισμός φίλτρων αέρα "εσωτερικών" τμημάτων. 

2. Έλεγχος ομαλής λειτουργία των ανεμιστήρων και λίπανση  ολων των κινουμένων μερών. Αμπερομέτρηση συμπιεστών, έλεγχος καλής λειτουργίας τους  καθως και  έλεγχος των ηλεκτρικών συνδέσεων-καλωδίων. 

3. Έλεγχος απωλειών ψυκτικού μέσου. Σε περίπτωση που θα διαπιστώνεται απώλεια του ψυκτικού μέσου, θα εντοπίζεται το σημείο διαρροής του, θα επισκευάζεται το αντίστοιχο ψυκτικό κύκλωμα και θα συμπληρώνεται με την απαραίτητη ποσότητα του ψυκτικού μέσου. 

4. Καθαρισμός των δικτύων αποχέτευσης συμπυκνωμάτων της εγκατάστασης (των λεκανών περισυλλογής συμπυκνωμάτων συσκευών, των σιφωνιών ή των σωληνώσεων σύνδεσης συσκευών με τα δίκτυα, των σωληνώσεων των δικτύων, κλπ.). 

5. Καθαρισμός εναλλακτών θερμότητας (στοιχείων) των αερόψυκτων συμπυκνωτών (Condensers) με χρήση αντλίας χημικού υγρού, επιθεώρηση των συσκευών για πιθανή διάβρωση ή φθορές. 

6. Επιθεώρηση της κατάστασης των σωληνώσεων και των μονώσεων ψυκτικών κυκλωμάτων.

 

Η οικονομική  προσφορά,  θα περιλαμβάνει :   1) την ανά μονάδα τιμή για την παραπάνω προληπτική συντήρηση των μονάδων στην αρχή της θερινής και χειμερινής περιόδου,  

2) την ανά μονάδα τιμή για επισκευή σε περίπτωση βλάβης καθώς και το ποσοστό έκπτωσης για τα ανταλλακτικά και θα αναφέρει  ρητά  και τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών μετά από την κλήση της Υπηρεσίας.

 

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές μέχρι την Δευτέρα 27/6/2011 και ώρα 10.00 π.μ στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2610325790.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.