isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 08:00

Συντήρηση κλιματιστικών μονάδων

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την  προληπτική  συντήρηση 65 κλιματιστικών  μονάδων (split & fancoil)  καθώς  και  4 μονάδων  κεντρικού κλιματισμού.  Οι  εργασίες  που θα  πραγματοποιηθούν κατά την  προληπτική  συντήρηση είναι

 

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την  προληπτική  συντήρηση 65 κλιματιστικών  μηχανημάτων  (37 τύπου split, 28 τύπου fan coil) καθώς  και  4 μονάδων  κεντρικού κλιματισμού,  που  υπάρχουν  στα  γραφεία  και  στις επιμέρους εγκαταστάσεις (Ριγανοκαμπο, Ταραμπουρα, Βιολογικο, κλπ)  της  ΔΕΥΑΠ.

Οι  εργασίες  που θα  πραγματοποιηθούν κατά την  προληπτική  συντήρηση είναι :  1. Καθαρισμός φίλτρων αέρα "εσωτερικών" τμημάτων.  2. Έλεγχος ομαλής λειτουργία των ανεμιστήρων και λίπανση  όλων των κινουμένων μερών.  3. Αμπερομέτρηση συμπιεστών, έλεγχος καλής λειτουργίας τους  καθώς και έλεγχος των ηλεκτρικών συνδέσεων-καλωδίων.     4. Έλεγχος απωλειών ψυκτικού μέσου,  σε περίπτωση που θα διαπιστώνεται απώλεια του ψυκτικού μέσου, θα εντοπίζεται το σημείο διαρροής του, θα επισκευάζεται το αντίστοιχο ψυκτικό κύκλωμα και θα συμπληρώνεται με την απαραίτητη ποσότητα του ψυκτικού μέσου.    5. Καθαρισμός των σωλήνων αποχέτευσης συμπυκνωμάτων της εγκατάστασης (των λεκανών περισυλλογής συμπυκνωμάτων συσκευών, των σιφωνιών ή των σωληνώσεων σύνδεσης συσκευών με τα δίκτυα, των σωληνώσεων των δικτύων, κλπ.).  6. Καθαρισμός εναλλακτών θερμότητας (στοιχείων) των αερόψυκτων συμπυκνωτών (condensers) με χρήση αντλίας χημικού υγρού.     7. Επιθεώρηση των  συσκευών για πιθανή διάβρωση ή φθορές.     8. Έλεγχος και επιδιόρθωση των σωληνώσεων και των μονώσεων ψυκτικών κυκλωμάτων.  9. Στις κεντρικές μονάδες θα γίνει επίσης ρύθμιση-αποκατάσταση του αυτοματισμού λειτουργίας τους.

Η οικονομική  προσφορά  των ενδιαφερομένων θα περιλαμβάνει :    1) την ανά μονάδα τιμή για την παραπάνω προληπτική συντήρηση των μονάδων σε δυο περιόδους  θερινή και χειμερινή,     2) την σε περίπτωση βλάβης ανά μονάδα τιμή για την εργασία επισκευής καθώς και το ποσοστό έκπτωσης επί του τιμοκαταλόγου για τα ανταλλακτικά,     3) τον χρόνο ανταπόκρισης για την εκτέλεση των εργασιών  συντήρησης ή βλάβης  μετά από την κλήση της Υπηρεσίας.

Τεχνικές Πληροφορίες κ. Φώτης Κατριβέσης 2610366145

Δεκτές μόνο κλειστές προσφορές στο Γραφείο Προμηθειών Ακτή Δυμαίων 48 Πάτρα μέχρι και τις 21/6/2013

 

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.