isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 07:55

Προμήθεια εκκινητή αντλίας

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια ηλεκτρολογικού πίνακα που θα είναι υπεύθυνος για την εκκίνηση και λειτουργία αντλητικού  συγκροτήματος, θα είναι εξωτερικής τοποθέτησης, προστασίας ΙΡ65, θα έχει τη μορφή κατακόρυφου ερμαρίου,  στιβαρής κατασκευής από πλαστικό ABS  και θα έχει ενδεικτικές διαστάσεις ΠΧΥΧΒ = 400mmΧ 600mmX150mm.


Το κύκλωμα ισχύος (μικροαυτόματοι, ρελέ, κλέμμες) θα είναι κατάλληλο για εκκίνηση κινητήρα 11KW (θερμικό για 10Α) και το βοηθητικό κύκλωμα θα έχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις  (επιτηρητή τάσης, διακόπτη ροής, προστασία ξηρής λειτουργίας, μπουτόν, ενδεικτικά, κ.λπ.) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος. Ο αυτοματισμός του εκκινητή Υ/Δ (ρελέ ισχύος, θερμικό, χρονικό,  βοηθητικά ρελέ,  κλπ) θα γίνει με υλικά 220V κατά προτίμηση των εταιρειών Schneider, Siemens, ABB, CarloCavazzi,  χωρίς να αποκλείονται άλλοι  οίκοι.

Όλες οι είσοδοι των καλωδίων θα γίνουν μέσω στεγανών στυπιοθλητών από το κάτω μέρος του πίνακα. Στη εμπρόσθια όψη του πίνακα θα υπάρχουν μπουτόν start και stop, επιλογή αυτόματης-χειροκίνητης λειτουργίας, ενδεικτικό έλλειψης ΔΕΗ. Ο  πίνακας θα κλείνει με ερμητικό τρόπο.

Τεχνικές και οικονομικές προσφορές δεκτές σε κλειστό φάκελο μέχρι Τρίτη 16/7/2013 στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48 Πάτρα).

Τεχνικές πληροφορίες: κ.Κ. Παπαγεωργακόπουλος 2610 366138

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.