isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 14:15

Προμήθεια και εγκατάσταση θυροφράγματος

Η ΔΕΥΑΠ για την αποκατάσταση βλαβης σε θυρόφραγμα που είναι εγκατεστημένο στο κανάλι εξόδου(καθαρισμού) της κλίνης του ταχυδιυλιστηρίου, ενδιαφέρεται για την προμήθεια  και εγκατάσταση ενός θυροφραγματος (όπως φαίνεται στο σχήμα), που θα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

  • Τo θυροφραγμα πρέπει να είναι σύμφωνα με το DIN19569-4 θα μπορεί να εγκατασταθεί επίτοιχα (στεγάνωση και από τις τέσσερις πλευρές, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία), και θα αποτελείται από τα ακόλουθα τμήματα:

º   Το πλαίσιο-οδηγοί ολίσθησης

º   Το σώμα του θυροφράγματος που φέρει τις στεγανοποιητικές ταινίες έμφραξης

º   Το μηχανισμό κίνησης που θα επιτρέπει το άνοιγμα του θυροφράγματος σε οποιαδήποτε ζητούμενη θέση λειτουργίας και θα αποτελείται από:  1)Τον άξονα κίνησης από ανοξείδωτο χάλυβα με ανθεκτικά σπειρώματα τραπεζοειδούς διατομής που φέρει στο πάνω και κάτω άκρο του κατάλληλες διατάξεις για την σύνδεση και οδήγηση της θύρας. 2)Το κομπλερ όπου θα προσαρμοστεί ο ηλεκτρομειωτήρας του υπάρχοντος. 3) Τη μεταλλική βάση-ικρίωμα στήριξης του μηχανισμού. 4)Το έδρανο οδήγησης του άξονα κίνησης.

 

  • Το θυρόφραγμα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με δύο τερματικούς διακόπτες, που θα σημαίνουν την τελείως ανοιχτή και την τελείως κλειστή θέση του θυροφράγματος.
  • Το πλαίσιο, οι άξονες και οι θύρες του θυροφραγμάτος θα είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.
  • Οι επιφάνειες στεγάνωσης θα διαμορφώνονται  από υψηλής ποιότητας ελαστομερές (EPDM, Neoprene κτλ.) κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να μπαίνει στις εγκοπές του πλαισίου ή της θύρας, εύκολα αντικαταστάσιμο.
  • Όλα τα στηρίγματα, κοχλίες, κτλ. θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας Α2 ή Α4 σύμφωνα με το ISO 3506.
  • Τέλος, το θυροφράγμα θα είναι υδατοστεγές στις κανονικές συνθήκες λειτουργίας δηλαδή με κατεύθυνση θετικής πίεσης (0,2Atm) στο σημείο τοποθέτησης. Η διαρροή από την επιφάνεια στεγάνωσης, θα πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του DIN19569-4 εξασφαλίζοντας στεγανότητα τουλάχιστον τύπου5 (max διαρροή 0,02 l/s/m).

 

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική και οικονομική προσφορά σας έως 18/10/2013 13:30 μμ,  σε κλειστό φάκελο στο Γραφείο Προμηθειών Ακτή Δυμαιων 48-Πατρα, αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης του θυροφράγματος.Τεχνικές πληροφορίες κ.Φ.Κατριβεσης 2610366145. Στις 16/10/2013  10:00~11:00 μμ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφτούν το χώρο ώστε να έχουν πλήρη εικόνα και να καταγράψουν με ακρίβεια τις διαστάσεις που τους ενδιαφέρουν για τις εργασίες εγκατάστασης και την προετοιμασία των κατασκευών τους (οι διαστάσεις των επισυναπτομένων σχεδίων είναι ενδεικτικές). 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.