isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 00:00

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ (400) ΖΕΥΓΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΚΟΡ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια 400 ζευγών συνοδευτικών ρακόρ υδρομέτρων (ουρές υδρομέτρων, περικόχλια, ελαστικά παρεμβύσματα) για υδρόμετρα 1/2΄΄ (DN 15) με σπείρωμα σύνδεσης G3/4 B. Τα ρακόρ (ουρές υδρομέτρων, περικόχλια, ελαστικά παρεμβύσματα) θα είναι ορειχάλκινα, μήκους 35- 40 mm και θα μπορούν να συνδέονται με υδρόμετρα 1/2" (DN 15) με σπείρωμα σύνδεσης G3/4 B. Επισυνάπτεται τεχνική προδιαγραφή με όλα τα στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν.
Τα ως άνω υλικά θα παραδοθούν στην αποθήκη της ΔΕΥΑΠ στην έδρα της.
Τεχνικές και Οικονομικές προσφορές, με χρόνο παράδοσης, χρόνο εγγύησης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην τεχνική προδιαγραφή, δεκτές σε κλειστό φάκελο στο Πρωτόκολλο μέχρι Παρασκευή 4/3/2016 (Ακτή Δυμαίων 48 Πάτρα).
Τεχνικές πληροφορίες: κα.Ελ. Προδρόμου 2610 366142.

Τεχνική προδιαγραφή

Τα ρακόρ (ουρές υδρομέτρων, περικόχλια, ελαστικά παρεμβύσματα) θα είναι ορειχάλκινα, μήκους 35- 40 mm και θα μπορούν να συνδέονται με υδρόμετρα 1/2" (DN 15) με σπείρωμα σύνδεσης G3/4 B.
Θα πρέπει να προσκομισθούν τα εξής:
1. Τεχνική περιγραφή.
2. Πιστοποιητικό καταλληλότητας για πόσιμο νερό από αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς (WRAS, KIWA, ACS κοκ).
3. Υπεύθυνη δήλωση του κατασκευαστή, όπου θα δηλώνεται ότι τα προσφερόμενα ρακόρ είναι κατάλληλα για χρήση σε δίκτυα πόσιμου νερού και ότι θα φέρει την ευθύνη έναντι του νόμου στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι τα υλικά τους έχουν επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
4. Την ίδια ακριβώς παραπάνω υπεύθυνη δήλωση και από τον νόμιμο εκπρόσωπο του προμηθευτή ή το νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
5. Πιστοποιητικό xημικής ανάλυσης του κράματος των ρακόρ από επίσημο Ευρωπαϊκό φορέα στην οποία αποδεικνύεται ότι η περιεκτικότητα μολύβδου δεν υπερβαίνει το 2,5 %. Χημικές αναλύσεις από ιδιωτικά ανεπίσημα εργαστήρια ή αναλύσεις εργοστασίων δε γίνονται αποδεκτές
6. Υπεύθυνη δήλωση με τα πλήρη στοιχεία του προμηθευτή κάθε προσφερόμενου προϊόντος (Ταχυδρομική διεύθυνση, Ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, ονοματεπώνυμο αρμοδίου).
7. Υπεύθυνη δήλωση με τα πλήρη στοιχεία του κατασκευαστικού οίκου κάθε προσφερόμενου προϊόντος (Ταχυδρομική διεύθυνση, Ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, ονοματεπώνυμο αρμοδίου).
8. Πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008 του κατασκευαστικού οίκου.
9. Πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008 του προμηθευτή για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
10. Δείγμα για το κάθε προϊόν, όπως περιγράφεται στην διακήρυξη και στις τεχνικές προδιαγραφές.
11. Εγγύηση 2 ετών από τον χρόνο παραλαβής των προσφερομένων υλικών από τον προμηθευτή.

Όλα τα πιστοποιητικά που θα υποβληθούν θα είναι πρωτότυπα στην γλώσσα έκδοσής τους. Γίνονται αποδεκτά επίσης πλήρη και επικυρωμένα αντίγραφά τους.
Ανεξάρτητα από το εάν είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα τους, όλα τα ζητούμενα έγγραφα (πιστοποιητικά, συγκριτικά δεδομένα κ.λ.π), εάν δεν είναι στην ελληνική, θα συνοδεύονται από επίσημη ελληνική μετάφραση, με εξαίρεση τα Τεχνικά Φυλλάδια, τα οποία μπορεί να είναι στην αγγλική.
Σε περίπτωση μη υποβολής οποιουδήποτε από τα απαιτούμενα στοιχεία ή υποβολής τους, χωρίς να συμφωνούν με τις απαιτήσεις της διακήρυξης, η προσφορά θεωρείται απαράδεκτη και απορρίπτεται.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.