isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 00:00

Κατασκευή δύο θυροφραγμάτων

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την κατασκευή και τοποθέτηση δύο (2) κάθετων θυροφραγμάτων στις ΕΕΛ Πάτρας-βιολογικός, σε ορθογωνικό κανάλι ανοικτού τύπου, διανομής των λυμάτων στις δεξαμενές αερισμού.

Οι εσωτερικές διαστάσεις του ορθογωνικού καναλιού είναι περίπου 1,5 μέτρα πλάτος και 1 μέτρο βάθος. Στα σημεία τοποθέτησης των θυροφραγμάτων υπάρχει υποδομή στο τοιχίο του καναλιού και στο πυθμένα, δηλαδή εσοχή στα πλαϊνά τοιχία και στον πυθμένα, διαστάσεων 200 χιλιοστά πλάτος και 130 χιλιοστά βάθος. Σε κάθε περίπτωση το ωφέλιμο άνοιγμα του κάθε θυροφράγματος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρα πλάτος και 0,9 μέτρα ύψος (βάθος).
Όμοιου τύπου θυροφράγματα σε διαστάσεις και θέσεις και με αξιόπιστη λειτουργία, υπάρχουν στις ΕΕΛ Πάτρας και θα πρέπει τα υπό κατασκευή να γίνουν πανομοιότυπα, (αντιγραφή), ως προς τα υλικά κατασκευής ΙΝΟΧ316, στεγανοποίησης και μηχανισμό ανοίγματος - κλεισίματος.
Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού για να εκτιμήσουν-αντιγράψουν τις λεπτομέρειες των εργασιών κατασκευής και εγκατάστασης.
Προσφορές από προμηθευτές που δεν θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού για ενημέρωση, δεν θα γίνουν αποδεκτές.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.