isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 00:00

Αντικατάσταση βάσεων και σωλήνων κατάθλιψης δύο υποβρύχιων αντλιών

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την κατασκευή και τοποθέτηση δύο (2) βάσεων υποβρύχιων αντλιών 9KW και την αντικατάσταση των σωλήνων κατάθλιψης αυτών Φ250 με φλάντζες, καθώς και των δύο σωλήνων 2" οδηγών ανέλκυσης των αντλιών, στις ΕΕΛ Πάτρας-βιολογικός, σε δεξαμενή στραγγιδίων.
Για την κατασκευή των δύο βάσεων των αντλιών, θα δοθούν από την ΔΕΥΑΠ διαστάσεις, (περίπου 60Χ30Χ20 εκατοστά). Το βάρος της κάθε αντλίας είναι 350 κιλά.
Το μήκος των δύο σωλήνων κατάθλιψης Φ250 θα είναι περίπου 5 μέτρα η κάθε μία, με τις ανάλογες φλάντζες στα άκρα για προσαρμογή στο στόμιο κατάθλιψης της κάθε αντλίας και σε υπάρχον δίκτυο και το πάχος των σωλήνων τουλάχιστον 6 χιλιοστά.
Το μήκος των δύο σωλήνων 2" οδηγών ανέλκυσης των αντλιών θα είναι περίπου 4 μέτρα η κάθε μία.
Τα υλικά κατασκευής των δύο βάσεων οι σωλήνες - φλάντζες και όποια υλικά στήριξης απαιτηθούν, θα είναι ΙΝΟΧ316.
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού για να εκτιμήσουν τις λεπτομέρειες των εργασιών κατασκευής και εγκατάστασης.
Προσφορές από προμηθευτές που δεν θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού για ενημέρωση, δεν θα γίνουν αποδεκτές.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.