isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 21:15

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Από την ΔΕΥΑΠ, γίνονται γνωστά τα εξής, σε ό,τι αφορά την επάρκεια νερού στον Δήμο: Μετά από έναν χειμώνα με ελάχιστες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις αναμένεται ένα δύσκολο καλοκαίρι, με περιορισμένα αποθέματα νερού.
Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του νερού και την διασφάλιση της υδροδότησης όλων των νοικοκυριών. Σε αυτή την προσπάθεια όμως η συμβολή και των καταναλωτών είναι καθοριστική.
Θα πρέπει να συμβάλουν με την ορθολογική χρήση νερού και την εξοικονόμηση του.
Θα πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο άλλες χρήσεις πέραν της καθαρά οικιακής, όπως ποτίσματα, διαβροχή δρόμων και κοινόχρηστων χώρων κ.λπ.
Ειδικά τις ώρες αιχμής θα πρέπει να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια περιορισμού της κατανάλωσης στο ελάχιστο δυνατό.
Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεσσάτιδας, Ρίου, Βραχνεΐκων και Παραλίας, το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ορθολογική χρήση του νερού.
Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμηση του. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό ώστε αυτό το καλοκαίρι να μην λείψει το νερό από κανένα σπίτι.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.