isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 00:00

Προμήθεια υπηρεσιών ταχυμεταφοράς

Η ΔΕΥΑ Πάτρας., προκειμένου να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών Ταχυμεταφοράς (courier), για ένα έτος 2015, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 4.500,00 €, σύμφωνα με τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές,
προσκαλεί
κάθε ενδιαφερόμενο, να καταθέσει προσφορά σε κλειστό φάκελο στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΠ στον οποίο θα αναγράφεται το αντικείμενο της προμήθειας, στην Διεύθυνση :
ΔΕΥΑ Πάτρας, Οικονομική Υπηρεσία, Γραφείο Προμηθειών, Ακτή Δυμαίων 48, ΤΚ26335, Πάτρα,
Έως 15-05-2015 με την ένδειξη υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.
Δικαίωμα να υποβάλλουν προσφορά έχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών ή ατομικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν νόμιμα συσταθεί και λειτουργούν επίσημα στο αντικείμενο της ταχείας μεταφοράς εγγράφων, μικροδεμάτων και άλλων προς μεταφορά αντικειμένων αλληλογραφίας (COURIER). Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλλει κάποια εταιρεία ή ατομική επιχείρηση προσφορά είναι να διαθέτει και να προσκομίσει νόμιμη άδεια (ειδική ή γενική) από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυμεταφορών (Ε.Ε.Τ.Τ) σύμφωνα με το νόμο η οποία να είναι σε ισχύ την ημέρα κατάθεσης των προσφορών.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Οι Υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αφορούν την αποστολή ή παραλαβή φακέλων και δεμάτων διαφόρων ειδών και μεγεθών σε Φορείς και Υπηρεσίες του Δημοσίου αλλά και εκτός Δημοσίου Τομέα, που εδρεύουν εντός του Νομού Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ή υπολοίπου Ελλάδος καθώς και προς διάφορους φορείς και Υπηρεσίες του Δημοσίου αλλά και εκτός Δημοσίου στην περιοχή Αττικής, η της υπολοίπου Ελλάδος. Επιπλέον σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται η αποστολή φακέλων ή δεμάτων σε άλλες περιοχές της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορά όπου να αναφέρεται η τιμή χρέωσης για :
- αποστολή εντός πόλεως (νομός Αχαΐας) την ίδια (αυθημερόν) ή την επόμενη ημέρα,
- αποστολή από πόλη σε πόλη για χερσαία και νησιώτικη Ελλάδα την ίδια ή επόμενη ημέρα
- προσαυξήσεις για παροχή πρόσθετων αμοιβών
καθώς και όποια άλλη απαραίτητη διευκρίνιση απαιτείται για την καλύτερη αξιολόγηση της προσφοράς τους.
Για παροχή πρόσθετων αμοιβών/υπηρεσιών οι προσαυξήσεις θα είναι στην αρχική τιμή /
ως εξής :
1. Για κάθε αποστολή με εντολή πρωινής παράδοσης (έως 10:00) ή άλλη 2ωρη χρονική δέσμευση,
2. Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης και λήψη-παράδοση πρωτόκολλου παραλαβής,
3. Για αποστολές με αντικαταβολή :
Πλήθος αποστολών με αντικαταβολή/μήνα 'Έκπτωση

  • Εως 20                           0%
  • Από 21 έως και 50         20%
  • Περισσότερες από 50      30%

4. Για ογκομετρικό βάρος σε κιλά, όπου θα ισχύει ο τύπος : (ογκομετρικό βάρος σε κιλά) = (μήκος σε εκατοστά) Χ (ύψος σε εκατοστά) Χ (πλάτος σε εκατοστά) / 5000.

Οι ώρες που θα παραλαμβάνονται τα έγγραφα ή τα δέματα θα είναι από 9:00 π.μ. μέχρι 14:00 μ.μ. και πάντα από την ΔΕΥΑΠ, Ακτή Δυμαίων 48, μετά από τηλεφώνημα. Επιπλέον στην προσφορά θα υπάρχει ρητή δέσμευση για την αυθημερόν εξυπηρέτηση μετά από την κλήση της Υπηρεσίας.
Οι προσφερόμενες τιμές θα είναι σταθερές και θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, χωρίς αναπροσαρμογές προς τα άνω.
Δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση της Υπηρεσίας για την συσκευασία των υπό αποστολή αντικειμένων.
Η εξόφληση των σχετικών τιμολογίων θα γίνεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, και αφού πρώτα ολοκληρωθεί η θεώρηση του σχετικού χρηματικού εντάλματος από την αρμόδια Υπηρεσία.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.