isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 22:43

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡ. 9/20 - ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΜΦΑΚΕΛΩΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Σχετικά με την υποχρέωση των διαγωνιζομένων

Όπως προβλέπεται στο άρθρο 2 ( το υπ’αριθμ. 6 Δικαιολογητικό Τεχνικής Προσφοράς) του Παραρτήματος Ι της διακήρυξης αλλά και στο άρθρο 2.2.6 (Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα)

της διακήρυξης και συγκεκριμένα αναφορικά με τις βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης έργων παροχής υπηρεσιών, που θα αφορούν σε αποστολή λογαριασμών ύδρευσης αντίστοιχων με την ΔΕΥΑ ΠΑΤΡΑΣ οργανισμών διευκρινίζουμε τα κάτωθι:

Εκ παραδρομής αναφέρεται ότι γίνονται αποδεκτές εκτελεσθείσες υπηρεσίες που έχουν παρασχεθεί μόνο σε οργανισμούς ύδρευσης. Οι εν λόγω οργανισμοί αναφέρθηκαν ως παράδειγμα και με την παρούσα αποσαφηνίζεται ότι γίνονται αποδεκτές παρασχεθείσες υπηρεσίες αποστολής λογαριασμών ανά την ελληνική επικράτεια χωρίς περιορισμό σε συγκεκριμένο οργανισμό .

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.