isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 20:12

Διευκρινήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό 8/11 για την "Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος αλεστή-εσχαρωτή αντλιοστασίων λυμάτων"

Σε απάντηση των μέχρι τώρα διευκρινήσεων που έχουν ζητηθεί από ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος αλεστή-εσχαρωτή αντλιοστασίων λυμάτων» με αριθμό διακήρυξης 8/11 η ΔΕΥΑΠ διευκρινίζει:

1. Ο αριθμός των κινητήρων μπορεί να είναι ένας για όλο το σύστημα αλεστή –εσχαρωτή όπως αναφέρεται και στην σελίδα 7-27 στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του συστήματος. Λύσεις με περισσότερους ανεξάρτητους κινητήρες είναι επίσης αποδεκτές

2. Λύσεις με διάκενο εσχάρωσης μικρότερο των 9mm είναι επίσης αποδεκτές αρκεί η παροχή ανά σύστημα να παραμένει κοντά στο 70% της μέγιστης. Για το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο παροχή κοντά στα 975 m3/h/σύστημα είναι αποδεκτή.

3. Η θέση του κινητήρα και του τιμονιού χειρισμού του θυροφράγματος θα βρίσκεται εντός του αντλιοστασίου.

4. Το θυρόφραγμα  θα αποτελεί τμήμα της μεταλλικής κατασκευής και θα καλύπτει μόνο το πλάτος του συστήματος αλεστή – εσχαρωτή

5. Οι μπάρες εσχάρωσης-υπερχείλησης διακένου 100mm θα πρέπει να σχηματίζουν ένα «Π» καλύπτωντας και το διάστημα μεταξύ των 2 αλεστών

6. Είναι αποδεκτή η λύση της χρήσης τερματοδιακοπτών ενσωματομένων στον κινητήρα του θυροφράγματος αντί των επαγωγικών οριοδιακοπτών που αναφέρονται στην σελίδα 10-27.

7. Επειδή υπάρχει θυρόφραγμα μπροστά από κάθε σύστημα αλεστή-εσχαρωτή, ΔΕΝ απαιτείται κάλυμμα ανάσχεσης όπως αναφέρεται. Αντιθέτως απαιτείται το διάτρητο κάλυμμα  που θα μπορεί να τοποθετηθεί στην θέση µηχανήµατος που θα πρέπει να απομακρυνθεί για μεγάλο χρονικό διάστηµα (σαν λύση προσωρινής εσχάρωσης).

8. Στην σελίδα 14-27 αναφέρεται ότι κατά την διάρκεια της διετούς εγγύησης ο προμηθευτής είναι υποχρεωμένος και αποκλειστικά υπεύθυνος για την ετήσια συντήρηση. Διευκρινίζεται ότι η συντήρηση αυτή θα βαρύνει οικονομικά τον προμηθευτή.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.