isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 00:00

Προμήθεια ενός πινάκα ηλεκτρολογικού υλικού

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την προμήθεια ενός πινάκα ηλεκτρολογικού υλικού για την εκκίνηση και λειτουργία αντλητικου  συγκροτήματος, που θα είναι εξωτερικής τοποθέτησης, προστασίας 1Ρ65, θα έχει τη μορφή κατακόρυφου ερμαρίου,  στιβαρής κατασκευής από χαλυβδόφυλλα πάχους 2,0χλτ. με εποξειδική βαφή RAL7202(γκρι). Ο πίνακας θα περιέχει, έναν εκκινητή Υ/Δ, ένα ρυθμιστή στροφών, ράγα τοποθέτησης υλικών αυτοματισμού-βοηθητικών κυκλωμάτων,  ράγα τοποθέτησης γενικού διακόπτη και ασφαλειών 3Φ παροχής 35Α,  και ράγα κλεμμων εισόδου  και  εξόδου καλωδίων ισχύος και βοηθητικών κυκλωμάτων. Ο εκκινητής Υ/Δ  (ρελέ, θερμικό, κλεμμες) θα είναι κατάλληλος για εκκίνηση κινητήρα αντλητικου 7,5HP και το βοηθητικό κύκλωμα θα έχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις  (επιτηρητή τάσης, επιτηρητή στάθμης, διακόπτη ροής, μπουτον, ενδεικτικά, κ.λπ) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος που θα γίνεται είτε απευθείας μέσω χειριστηρίων είτε ημιαυτόματα μέσω εβδομαδιαίου με εφεδρεία  χρονοδιακόπτη είτε αυτόματα μέσω εξωτερικής εντολής από PLCΟ ρυθμιστής στροφών (inverterκατάλληλος για εκκίνηση κινητήρα  10ΗΡ-380V, πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ρεύμα εξόδου για συνεχή λειτουργία 16Α με δυνατότητα  απόδοσης  1,5Χ ΙΝ για τουλάχιστον 30sec, μεταβλητή ροπή υπερφόρτισης 110% της ονομαστικής ροπής,  προστασία ΙP21,  φίλτρο RFI κλάσης Α2 καθώς και πηνία καταστολής αρμονικών. Επίσης θα διαθέτει πληκτρολόγιο ελέγχου στα ελληνικά, ενσωματωμένο ελεγκτή  PID, 4~6 ψηφιακές εισόδους και εξόδους και εξόδους ρελε καθώς και 2 αναλογικές εισόδους και εξόδους. O πίνακας θα έχει αποσπώμενη πλάτη πάνω στην οποία θα είναι στερεωμένα όλα τα υλικά με διαστάσεις αντίστοιχες και κατάλληλες για τον εξοπλισμό  που περιέχει, σύμφωνα με την εικονιζόμενη  διαρρύθμιση, με περίσσεια χώρου 20%. Όλες οι είσοδοι των καλωδίων θα γίνουν μέσω στεγανών στυπιοθλητών από το κάτω μέρος του πίνακα. Στη εμπρόσθια όψη του πίνακα θα υπάρχουν ενδεικτικά και χειριστήρια ενώ ο  πίνακας θα κλείνει με ερμητικό τρόπο και θα ασφαλίζει σε δύο σημεία.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο Γρφ. πρωτοκόλλου της ΔΕΥΑΠ -Ακτή Δυμαιων48, την τεχνική περιγραφή εξοπλισμού και κατασκευής καθώς και την οικονομική προσφορά σας, έως 27/8/2014 13:00μμ,  αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης. Τεχνικές πληροφορίες Φ.Κατριβέσης 2610366145.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.