isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 00:00

Μηχανολογικές και Ηλεκτρολογικές Εργασίες στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για τις παρακάτω Μηχανολογικές και Ηλεκτρολογικές Εργασίες στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων:
1. Αντικατάσταση των κινητήριων τροχών στις τρείς γέφυρες Α΄ καθιζήσεων, (εργασία και αναλώσιμα, βίδες κλπ, τα ανταλλακτικά υπάρχουν).
2. Αντικατάσταση όλων των τροχών στις δύο γέφυρες εξάμμωσης, (εργασία και αναλώσιμα, βίδες κλπ, τα ανταλλακτικά υπάρχουν).
3. Συντήρηση κινητήρα 45 KW αεριστήρα Νο5 λόγω θορύβου, (εργασία και ανταλλακτικά, ρουλεμάν ''φωλιές'' ρουλεμάν, κλπ).
4. Επισκευή τεμαχίων σωληνώσεων DN 150 στα τούνελ, (εργασία και υλικά, 4-5 μέτρα σωλήνα ΙΝΟΧ 316, 6-8 φλάντζες, 2-3 καμπύλες, βίδες κλπ).
5. Εγκατάσταση εφεδρικής μεγάλης (DN150) αντλίας ΜΟΝΟ, στην θέση της μικρότερης (DN75), εκκένωσης χωνευτών. (εργασία και υλικά προσαρμογής, σωλήνα, φλάντζες, καμπύλες, βίδες, βάνα, καλώδια, ρελέ, inverter 15 ΚW όμοιο με υπάρχοντα για ομοιομορφία κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού, να αναγνωρίσουν και αποτυπώσουν τις συνθήκες των χώρων και τις απαιτήσεις του αντικειμένου και να βεβαιώσουν με σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία θα συνοδεύει την προσφορά τους επί ποινή αποκλεισμού:
1. ότι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού αναγνώρισαν, αποτύπωσαν τις συνθήκες των χώρων και τις απαιτήσεις των αντικειμένων.
2. το προσωπικό το οποίο θα απασχοληθεί στις εγκαταστάσεις θα καλύπτεται από τα σύμφωνα με το νόμο οριζόμενα όσον αφορά την ασφάλιση.
3. θα είναι πλήρως υπεύθυνοι για την ασφάλεια του προσωπικού το οποίο θα εργασθεί εντός των εγκαταστάσεων, θα εξασφαλίζουν και θα μεριμνούν για τη χρήση μέτρων και μέσων ατομικής τους προστασίας.
Επίσης με την προσφορά θα κατατεθεί και εγγυητική επιστολή 500 €, (5% επί ενδεικτικού προϋπολογισμού 10.000 € πλέον ΦΠΑ), η οποία θα επιστρέφεται μετά το άνοιγμα των προσφορών και την ανάθεση στον μειοδότη και η του μειοδότη θα αντικατασταθεί από άλλη καλής εκτέλεσης ποσοστού 10% της προσφοράς του και της ανάθεσης.
Χρόνος εκτέλεσης όλων των εργασιών 30 ημερολογιακές ημέρες.

Προσφορές μπορούν να υποβληθούν έως 24/10/2014 στο Γραφείο Προμηθειών σε κλειστούς φακέλους.
Τεχνικές πληροφορίες στο τηλ. 2610 527506, ή 6977644133, Α. Παπαδόπουλος

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.