isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 10:41

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΠΑ

                                                                              Πάτρα 21/4/2009

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η ΔΕΥΑΠ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

 

Η ΔΕΥΑ Πάτρας  έλαβε πιστοποίηση τύπου Α και Β  που αφορά στην εκτέλεση έργων και προμηθειών για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2012 (ΕΣΠΑ) . Η έγκριση της πιστοποίησης έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μετά από έλεγχο  που διενήργησε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.

Η ΔΕΥΑ Πάτρας είναι από τους πρώτους φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έλαβε την σχετική πιστοποίηση και από σήμερα της δίνει το δικαίωμα υποβολής προτάσεων για την έγκριση, δέσμευση και υλοποίηση των έργων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΔΕΥΑ Πάτρας θεωρεί σκόπιμο να ευχαριστήσει και δημοσίως τα στελέχη της Π.Δ.Ε. κ.κ. Φοινινή Κων/νο, Σταματελάτο Λυκούργο και Φαναριώτου Ιωάννα για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακαλάρος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Κατ’αρχήν θα ήθελα να δηλώσω την ικανοποίησή μου για αυτή την θετική εξέλιξη που δίνει τη δυνατότητα στη ΔΕΥΑΠ να διεκδικήσει την ένταξη για Χρηματοδότηση σημαντικών για την Πάτρα έργων από το ΕΣΠΑ, έργα για τα οποία η επιχείρηση έχει ήδη έτοιμες τις σχετικές μελέτες. Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα ανταποκριθεί στα αιτήματά μας χρηματοδοτώντας έργα βασικής υποδομής τα οποία έχει απόλυτη ανάγκη η πόλη μας. »   

 

 

                                                        

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.