isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 13:04

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση εργασιών πρασίνου

Η ΔΕΥΑ ΠΑΤΡΑΣ γνωστοποιεί ότι δέχεται γραπτές και σφραγισμένες προσφορές με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του προϋπολογισμού για την ανάθεση των εργασιών συντήρησης πρασίνου των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Πάτρας (περιοχή Κόκκινος Μύλος) και επεξεργασίας πόσιμου νερού (Ριγανόκαμπος) και αντλιοστασίου περιοχής Μακρυγιάννη. Προσφορές μπορούν να υποβάλλουν εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ για έργα πρασίνου που διαθέτουν πτυχίο εργολάβου Α2, πρώτης και δεύτερης τάξης.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών στο Γραφείο Προμηθειών της ΔΕΥΑΠ ορίζεται η Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 11 πμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους υποβολής προσφορών και την τεχνική περιγραφή των απαιτούμενων εργασιών μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Γραφείο Προμηθειών της ΔΕΥΑΠ (τηλ 2610 366232 Κώστας Λυκοκάπης) ή την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ www.deyap.gr .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΕΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αρμ. Κ ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ

ΟΡΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Άρθρο 1

Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν προσφορά για την ανάθεση των εργασιών συντήρησης πρασίνου, όπως περιγράφονται στην τεχνική περιγραφή, μαζί με την προσφορά τους πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Πτυχίο εργολάβου Α2, Πρώτης και Δεύτερης τάξης για έργα ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

2. Τις τελευταίες αποδείξεις πληρωμής συνδρομών Τ.Ε. (εφόσον είναι μέλος αυτού), ΤΣΜΕΔΕ και Ταμείου Προνοίας εργοληπτών και λοιπών εργοληπτικών οργανώσεων που είναι υποχρεωμένος να είναι εγγεγραμμένος.

3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.Δ. 1599/86 για το προσωπικό και τον εξοπλισμό που θα διαθέσει ο διαγωνιζόμενος για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

4. Φορολογική ενημερότητα των διαγωνιζομένων.

5. Δήλωση ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Άρθρο 2

Μειοδότης θα αναδειχθεί ο προσφέρων το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του προϋπολογισμού.

Άρθρο 3

Η ανάθεση των εργασιών θα γίνει με απόφαση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ, ενώ ο μειοδότης υποχρεούται να καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 10% επί της συμβατικής αξίας των εργασιών χωρίς το ΦΠΑ.

Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ

ΕΘΕΩΡΗΘΗ

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 48 ΠΑΤΡΑ, Τ.Κ. 26333,

ΤΗΛ (2610) 366232, 525907 FAX 325790 e-mail : deyapatr@otenet.gr

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

Συντήρηση πρασίνου στις Εγκαταστάσεις

Επεξεργασίας Λυμάτων και

Πόσιμου Νερού Ριγανόκαμπου-Αντλιοστάσιο περιοχής Μακρυγιάννη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΑΞΗ

ΟΝΟΜΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΤΑΞΗ

Μ. ΣΚΛΗΒΑΝΙΩΤΗΣ ΧΜ

ΘΕΩΡΗΣΗ

ΠΑΤΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 48 ΠΑΤΡΑ, Τ.Κ. 26333,

ΤΗΛ (061) 366100, 366227 FAX 325790 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Ε.Ε.Λ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά τις εργασίες που είναι απαραίτητες να γίνουν για την συντήρηση και βελτίωση του πρασίνου, του περιβάλλοντα χώρου των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Δήμου Πατρέων (περιοχή Κόκκινος Μύλος) και τις εγκαταστάσεις Πόσιμου Νερού Ριγανόκαμπου (Π.Ν.Ρ.) και αντλιοστασιου περιοχής Μακρυγιάννη καθώς και τις όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για την βελτίωση της «εικόνας» των εξωτερικών χώρων αυτών για χρονικό διάστημα 4 μηνών. Επισημαίνεται ότι οι προδιαγραφές και τα σχετικά άρθρα που αφορούν την κατασκευή νέου χλοοτάπητα περιλαμβάνονται ως πρόβλεψη. Το αντικείμενο αυτό θα πληρωθεί εφόσον ζητηθεί και κριθεί αναγκαία η υλοποίηση του.

Ειδικότερα οι εργασίες περιλαμβάνουν:

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.