isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 13:45

Παρεμπόδιση κυκλοφορίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων αποχέτευσης

Την 29/02/2012 πρόκειται να γίνει έναρξη εργασιών του έργου «Β’ Φάση βασικών έργων αποχέτευσης λυμάτων παραλιακής υποζώνης α4».

Αφορά την κατασκευή συλλεκτήρα λυμάτων και αγωγού ομβρίων της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Ο αγωγός λυμάτων συγκεντρώνει τα λύματα της περιοχής η οποία περικλείεται από τον Π.Μείλιχο κα τις οδούς: Ηρώων Πολυτεχνείου - Θεσσαλονίκης - Αθηνών - Λευκωσίας – Νοταρά - Μείλιχο. Τα λύματα οδηγούνται στο Αντλιοστάσιο επί του κοινόχρηστου χώρου μεταξύ των οδών Αμερικής και Ηρώων Πολυτεχνείου και από εκεί με καταθλιπτικό αγωγό στις εγκαταστάσεις Ε.Ε.Λ. Το όλο έργο έχει συμβατικά χρόνο εκτέλεσης 20 μήνες. Η ΔΕΥΑΠ θα καταβάλει προσπάθειες ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο.

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και από το      τμήμα αυτής από Τερψιθέας έως Αμερικής στο ανάντη μισό πλάτος της οδού.

Η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται στο άλλο μισό πλάτος με φωτεινό σηματοδότη. Το έργο είναι σημαντικό για την βελτίωση του οικιστικού και θαλάσσιου περιβάλλοντος της περιοχής και της πόλης.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προκύψει παρεμπόδιση και αναπόφευκτες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις κατά το διάστημα της κατασκευής των έργων.

Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για την κατανόηση των συμπολιτών μας.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.