isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 08:47

Προμήθεια συστήματος ελέγχου και καταγραφής εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (επαναληπτική ζήτηση)

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την άμεση προμήθεια ενός συστήματος ελέγχου και καταγραφής εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1) Όργανο μετρήσεων: • Να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ - HD384. • Να περιλαμβάνει σύστημα μέτρησης της αντίστασης γείωσης και με επαγωγικό τρόπο. • Να εξάγει τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε δομημένη μορφή και σε αρχείο συμβατό με το πρόγραμμα MS Excel. • Επίσης θα πρέπει να δηλωθεί το χρονικό διάστημα, η εταιρεία, και το σημερινό κόστος διακρίβωσης του οργάνου. 2) Λογισμικό για φάκελο ηλεκτροδότησης: • Λογισμικό για αρχειοθέτηση, σχεδίαση και συμπλήρωση του φακέλου ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ (όλα τα έγγραφα σύμφωνα με το HD384 και τον ΚΕΗΕ). Το λογισμικό θα πρέπει να παίρνει τα στοιχεία από το παραπάνω όργανο. 3) Αναλυτής Ισχύος: • Επιπρόσθετα στο ίδιο όργανο ή σε άλλο σε ξεχωριστή περιγραφή είναι επιθυμητό να περιλαμβάνει αναλυτή τριφασικών συστημάτων, καταγραφέα, ανάλυση αρμονικών και συντελεστή ισχύος. Παρακαλώ όπως αποστείλετε έως 2/3/2012 και ώρα 13:00 τις τεχνικές προσφορές, τα τεχνικά φυλλάδια, τις οικονομικές σας προσφορές - είτε συνολικά είτε τμηματικά για κάθε μέρος του ζητούμενου συστήματος - και το χρόνο παράδοσης, στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2610325790. Η παράδοση θα γίνει στην Πάτρα. Τεχνικές πληροφορίες κ. Φώτη Κατριβέση τηλ. 2610366145 ή κ. Κων/νο Παπαγεωργακόπουλος 2610366138
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.