isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 08:30

Προμήθεια υπηρεσιών για εργασίες ανέλκυσης καθέλκισης υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την άμεση προμήθεια υπηρεσιών για τις  εργασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης  υποβρυχίων αντλητικων συγκροτημάτων,  για την επισκευή βλαβών, από γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας :

1.  Περιοχή Μπεγουλακιου  με βάθος  τοποθέτησης  100m και  σωλήνωση  5΄΄.

2.  Περιοχή Λαχαναγορας  με βάθος  τοποθέτησης  100m και  σωλήνωση  5΄΄.

3.  Περιοχή Βραχνεικων  με βάθος  τοποθέτησης  140m και  σωλήνωση  5΄΄.

4.  Περιοχή Καμινιων  με βάθος  τοποθέτησης  40m και  σωλήνωση  4΄΄.

Οι εργασίες του γερανοφόρου οχήματος στις παραπάνω γεωτρήσεις θα περιλαμβάνουν, απεγκατάσταση-ανέλκυση αντλητικου και σωληνώσεων,   καθέλκυση-επανεγκατάσταση του συγκροτήματος,  ηλεκτρική  σύνδεση  υποβρύχιου ηλεκτροκινητήρα και λειτουργία  αντλητικου συγκροτήματος  καθώς  και  μεταφορά των  σωληνώσεων  σε  ασφαλές  σημείο για  τον χρόνο που θα χρειαστεί  ώστε να  γίνει η  προμήθεια ανταλλακτικών επισκευή συγκροτήματος (από την ΔΕΥΑΠ). Για την  εκτέλεση  των  παραπάνω  εργασιών  ο προμηθευτής  αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την συμφωνά με τους κανόνες της  τέχνης και της τεχνικής εκτέλεσης έναντι της ΔΕΥΑΠ και έναντι τρίτων.

Τεχνικές πληροφορίες κ. Κατριβέσης Φώτης 2610366145

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την οικονομική προσφορά σας, κατ΄ αποκοπή για κάθε περίπτωση  καθώς και τιμή  για  μεταφορά  των σωληνώσεων από και προς την γεώτρηση,  έως 11/4/2012 13:00 μμ.

 

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.