isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 08 Μαϊος 2012 07:24

Εργασίες αποψίλωσης περιβάλλοντος χώρου γεωτρήσεων, αντλιοστασίων και δεξαμενών

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  τον εξωτερικό καθαρισμό (αποψίλωση)  του περιβάλλοντος  χώρου σε  γεωτρήσεις  καθώς και  αντλιοστάσια-δεξαμενές από  χόρτα,  θάμνους,  αναρριχόμενα  φυτά  κλπ. Ειδικότερα οι εργασίες θα περιλαμβάνουν τον καθάρισμο των χώρων από διάφορα ζιζάνια που αναπτύσσονται στη διάρκεια του χρόνου (χόρτα, θάμνοι, καλάμια, κλπ). Η παραπάνω εργασία θα γίνει με οποιοδήποτε μέσο (με τα χέρια ή κοπή με κόσσα ή με άλλα μηχανικά μέσα). Σκοπός της είναι να διατηρούνται καθαροί  οι χώροι  σε ακτίνα4 μέτρων περιμετρικά  των οικίσκων  των  γεωτρήσεων,  καθώς επίσης και  σε όλη την έκταση  των δεξαμενών ή αντλιοστασίων  που κυμαίνονται από ½ έως 1 στρέμμα.  Κατά τον καθαρισμό  κάθε θέσης θα γίνεται (όπου υπάρχουν), κλάδεμα όλων των φυτών, δένδρων, λιγούστρων, κλπ. Τα προϊόντα κοπής θα απομακρύνονται αυθημερόν από τον χώρο της εγκατάστασης.

Οι θέσεις γεωτρήσεων και  δεξαμενών  θα υποδειχθούν στον  ανάδοχο από την ΔΕΥΑΠ  και εκτείνονται σε όλο τον  χώρο ευθύνης  της (μετά την Καλλικρατική συνένωση).

Η  προσφορά  πρέπει να είναι  κατ’ αποκοπή  ανά  τεμάχιο (γεώτρηση ή δεξαμενή).

 

Παρακαλώ  όπως  αποστείλετε  την οικονομική  προσφορά σας  έως  11/5/2012-12:30 μμ.   

Τεχνικές πληροφορίες κ. Φώτης Κατριβέσης τηλ. 2610366145

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.