isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 14:02

Προμήθεια τριών διαιρούμενων δακτυλίων για προστασία δικτύου ύδρευσης

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την προμήθεια  τριών διαιρούμενων δακτυλίων DN100,  προϋπολογισμού 15.000€ με ΦΠΑ,  για την προστασία μεγάλων τμημάτων δικτύου ύδρευσης, κατασκευασμένων από ένα ειδικό κράµα αλουµινίου, που θα προσαρμόζονται εξωτερικά γύρω από τον κεντρικό σωλήνα του δικτύου που θέλουµε να προστατέψουµε. Οι δακτύλιοι θα μεταδίδουν μοριακές ταλαντώσεις στα μόρια του νερού εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη προστασία των υδραυλικών κυκλωμάτων από άλατα, άλλες ανόργανες και οργανικές επικαθίσεις και σκουριές, ενώ ταυτόχρονα τα καθαρίζει από παλιές επικαθίσεις.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική και οικονομική προσφορά σας έως 9/7/2012-10:30πμ, αναφέροντας τον χρόνο παράδοσης και επισυνάπτοντας πιστοποιητικά καταλληλότητας για πόσιμο νερό, κατάλογο εγκαταστάσεων σε λειτουργία  καθώς και μετρήσεις αποτελεσματικότητας εγκατεστημένων συστημάτων. 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.