isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 13:28

Προμήθεια Ηλεκτρικών Πινάκων

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την προμήθεια 3 πινάκων ηλεκτρολογικού υλικούΚάθε ηλεκτρολογικός  πινάκας που θα είναι υπεύθυνος για την εκκίνηση και λειτουργία αντλητικου  συγκροτημάτος, θα είναι εξωτερικής τοποθέτησης, προστασίας 1Ρ65, θα έχει τη μορφή κατακόρυφου ερμαρίου,  στιβαρής κατασκευής από χαλυβδόφυλλα πάχους 2,5χλτ. με εποξειδική βαφή RAL7202(γκρι). Θα είναι κλειστού τύπου, με πόρτα επιθεωρήσεως από το εμπρόσθιο μέρος, ενώ στο εσωτερικό του πίνακα θα είναι τοποθετημένα τα όργανα διακοπής, προστασίας  και  εκκίνησης-ελεγχου  των  αντλητικων  συγκροτημάτων.

Κάθε πίνακας θα περιέχει, έναν εκκινητή Υ/Δ  ισχύος  αντίστοιχης  με  τα  αντλητικα  συγκροτήματα, χώρο για μεταγενέστερη τοποθέτηση ενός ρυθμιστή στροφών, ράγα τοποθέτησης υλικών αυτοματισμού-βοηθητικών κυκλωμάτων και ράγα κλεμμων καλωδίων εισόδου εξόδου ισχύος και βοηθητικών κυκλωμάτων. Το κύκλωμα ισχύος(ρελέ, θερμικό, κλεμμες) θα είναι κατάλληλο για εκκίνηση κινητήρα 95HP, 60HP, 30HP αντίστοιχα με περίσσεια ισχύος 15% και το βοηθητικό κύκλωμα θα έχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις  (επιτηρητή τάσης, επιτηρητή στάθμης, διακόπτη ροής, μπουτον, ενδεικτικά, κ.λπ.) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος. Η πλάτη στερέωσης των ηλεκτρολογικών υλικών θα έχει  την εικονιζόμενη  διαρρύθμιση.  Ο αυτοματισμός του εκκινητή Υ/Δ (ρελέ ισχύος, θερμικό, χρονικό,  βοηθητικά ρελε,  κλπ) θα γίνει με υλικά 220V  κατά προτίμηση των εταιρειών Schneider, Siemens, ABB, CarloCavazzi,  χωρίς να αποκλείονται άλλοι  οίκοι.  Κάθε πίνακας θα έχει αποσπόμενη πλάτη πάνω στην οποία θα είναι στερεωμένα όλα  τα υλικά. Οι διαστάσεις για τους θα  είναι  αντίστοιχες  και  κατάλληλες  για  τον    εξοπλισμό  που  περιέχουν. Όλες οι είσοδοι των καλωδίων θα γίνουν μέσω αποσπώμενης πλάκας και στεγανών στυπιοθλητών από το κάτω μέρος του πίνακα. Στη εμπρόσθια όψη του πίνακα θα υπάρχουν μπουτόν start και stop και ο  πίνακας θα κλείνει με ερμητικό τρόπο και θα ασφαλίζει σε δύο σημεία.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική περιγραφή και οικονομική προσφορά σας έως 13/8/2011 12:30μμ,  αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.