isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 13:08

Εργασίες καθαρισμού γεωτρήσεων και καταγραφής δοκιμαστικών αντλήσεων

Στη θέση Μονοδενδρι (Νταμάρι) της περιοχής Σαραβαλιου υπάρχουν δυο υδρογεωτρήσεις για τις οποίες χρειάζεται να εκτελεστούν οι παρακάτω εργασίες καθαρισμού και καταγραφή δοκιμαστικών αντλήσεων:

1. Καθαρισμού με εκτόξευση αέρα μέσω αεροσυμπιεστή (air lift).Για τις εργασίες εισκόμισης στις γεωτρήσεις και τοποθέτηση του συγκροτήματος air lift, εξαγωγή αυτού, μετακίνηση και αποκόμιση θα δοθεί κατ΄ αποκοπή τιμή αποζημίωσης. Για τις εργασίες καθαρισμού με εμφύσηση αέρα (air lift) ανεξάρτητα από τη διάμετρο και το βάθος τοποθέτησης του συστήματος εμφύσησης στη γεώτρηση θα δοθεί τιμή αποζημίωσης για κάθε ώρα πραγματικής λειτουργίας.

2. Δοκιμαστικής άντλησης με αντλητικο συγκρότημα και μέτρηση παροχής και στάθμης μέσω ογκομετρικού υδρομετρητή και ηλεκτρονικού σταθμήμετρου αντίστοιχα. Η δοκιμαστική άντληση θα διεξαχθεί σύμφωνα με γραπτό πρόγραμμα που θα δοθεί από την υπηρεσία. Το αντλητικο συγκρότημα θα πρέπει να έχει δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας για μακράς διάρκειας αντλήσεις με εκτιμούμενη παροχή 20m3/h και 60m3/h σε βάθος εγκατάστασης 115m και 95m, αντίστοιχα. Για τις εργασίες εισκόμισης στις γεωτρήσεις και τοποθέτησης του αντλητικου συγκροτήματος διαμέτρου 4 ή 6 ιντσών, εξαγωγή αυτού, μετακίνηση και αποκόμιση θα δοθεί κατ΄ αποκοπή τιμή αποζημίωσης. Για τις εργασίες άντλησης και την καταγραφή των μετρήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα άντλησης, θα δοθεί τιμή αποζημίωσης για κάθε ώρα πραγματικής λειτουργίας.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική περιγραφή μηχανημάτων και εργασιών που θα εκτελέσετε σύμφωνα με τα παραπάνω καθώς και τις οικονομικές σας προσφορές έως 26/10/2012 13:00 πμ.

Τεχνικές πληροφορίες κ.Κατριβέσης Φώτης τηλ 2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.