isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 16:55

Προμήθεια αντλητικού συγκροτήματος

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια ενός αντλητικού συγκροτήματος. 

Η αντλία θα  είναι  πολυβάθμια διαμέτρου 6 ιντσών  και  πρέπει  να  έχει  κεντρικό  σημείο  λειτουργίας  με  Παροχή 60m3/h,  Mανομετρικό 90m .  Βαθμός απόδοσης  στο κεντρικό  σημείο  λειτουργίας  η = 74%. Τα σώματα των βαθμίδων  και  τα οδηγά  πτερύγια  θα είναι από λεπτόκοκκο χυτοσίδηρο αρίστης ποιότητας  ή  ανοξείδωτο χάλυβα. O τύπος  των πτερωτών θα είναι  κλειστού τύπου  ακτινικής/μικτής  ροής από  πλαστικό,    χυτοσίδηρο,  ορείχαλκο  ή ανοξείδωτο χάλυβα. σύνδεσμος αντλίας- κινητήρα θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI316 με διαστάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα   ΝΕΜΑ..  Η βαλβίδα αντεπιστροφής τοποθετημένη στο επάνω μέρος της καταθλίψεως  θα  είναι από  χυτοσίδηρο   ή   ανοξείδωτο χάλυβα.  Τα έδρανα θα είναι υδρολίπαντα από ειδικό κράμα τριβέων επιφανείας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο  άξονας θα είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα  AISI420.  Η μεταδιδόμενη ισχύς,  η κατεργασία  και  η ευθυγράμμιση πρέπει να είναι σύμφωνα με τα Αμερικανικά πρότυπα  ANSI B58.1/AWWA E101.                

Ο ηλεκτροκινητήρας  διαμέτρου 6 ιντσών,  400V,  50 Hz, 2910rpm,  θα είναι  βραχυκυκλωμένου δρομέα,  υδρόψυκτος,  υδρολίπαντος, σύμφωνα με  τα πρότυπα   NEMA και  τις προδιαγραφές VDE.   Η  περιέλιξη  του κινητήρα  θα είναι στεγανή,  χάλκινη,  για αντοχή και λειτουργία σε  θερμοκρασία  έως 65C0  με οδήγηση από ρυθμιστή στροφών(inverter).  Πρέπει  επίσης  να  μπορεί να επισκευαστεί,  να έχει βαθμό προστασίας  IP68  και  κλάση μόνωσης  F,  συμφωνά με τις προδιαγραφές IEC και τα πρότυπα NEMA,  και  να  φέρει  δυο καλώδια  σύνδεσης. Βαθμός απόδοσης η=82%   &  Συντελεστής ισχύος συνφ=0,82 στο ονομαστικό  φορτίο.     Αριθμός εκκινήσεων  10  ανά ώρα.  Ελάχιστη  ταχύτητα   νερού  ψύξης  στην επιφάνεια του κινητήρα  0,5m/sec,  με  μέγιστη θερμοκρασία νερού  25C0 . Τα έδρανα (τουλάχιστο δύο άνω και ένα κάτω)  δεν θα έρχονται σε επαφή με τον άξονα,  παρά με εναλλάξιμα χιτώνια από ανοξείδωτο χάλυβα επί  του άξονα.  Ωστικό έδρανο αυτολιπαινόμενο και σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να επιφέρει  καταμερισμό  στις  πιέσεις,  ικανό να  δεχτεί  το  μέγιστο αξονικό  φορτίο του  κινητήρα. Η στεγανοποίηση του ηλεκτροκινητήρα θα είναι ολοκληρωτικά εξασφαλισμένη από υδρολίπαντα ελαστικά παρεμβύσματα  και  προστατευτικό μηχανικό στυπιοθλίπτη.   Το κέλυφος του κινητήρα θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική και οικονομική προσφορά έως 21/12/2012-12:00μμ, στο γραφείο προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48, Πάτρα), στο fax 2610325790 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης.  

Τεχνικές πληροφορίες κ. Φώτης Κατριβέσης 2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.