isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 16:12

Προμήθεια υπηρεσιών ελέγχου και συντήρησης των συστημάτων καθοδικής προστασίας

Η  ΔΕΥΑΠ  ενδιαφέρεται  για  την προμήθεια υπηρεσιών ελέγχου και συντήρησης των συστημάτων καθοδικής προστασίας των κεντρικών τροφοδοτικών αγωγών του δικτύου ύδρευσης. Συγκεκριμένα, τα έξι (6) ενεργά συστήματα, τις θυσιαζόμενες κλίνες και τα  σημεία ελέγχου.
Για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων καθοδικής προστασίας, θα δοθούν οι αρχικές μελέτες, παρελθούσες μετρήσεις και λοιπό υλικό. Με την ολοκλήρωση των ελέγχων θα πρέπει να παραδοθεί τεύχος με τα αποτελέσματα των μετρήσεων, τον έλεγχο των τροφοδοτικών, εκτίμηση και αξιολόγησή της κατάστασης των κλινών και της  μόνωσης των αγωγών σε σχέση με ελέγχους παρελθόντων ετών, καθώς και προτάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εγκατεστημένων συστημάτων.
Παρακαλώ όπως αποστείλετε έως 14/2/2013 και ώρα 9:00 τις οικονομικές σας προσφορές και το χρόνο παράδοσης, στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2610325790. Τεχνικές πληροφορίες στο τηλ. 2610 366138, Κ. Παπαγεωργακόπουλος.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.