isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 21:29

Προμήθεια κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (* ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 27/2/2013 *)

Η  ΔΕΥΑΠ  για την εξασφάλιση και εποπτεία των χώρων στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού από παραβιάσεις της περιμετρικής περίφραξης ενδιαφέρεται για την προμήθεια κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που θα αποτελείται από 16 κάμερες παρακολούθησης εγκατεστημένες σε προκαθορισμένα σημεία με καλωδίωση που θα γίνει μέσω των καναλιών διέλευσης καλωδίων εξωτερικού φωτισμού έως το κτίριο διοίκησης  όπου η κεντρική συσκευή θα αναλάβει την απεικόνιση και την σήμανση συναγερμού.

Για την λειτουργία του συστήματος θα γίνουν: Εγκατάσταση συσκευών και καλωδίων (ενδεικτικό σκαρίφημα στην εικόνα), Ρυθμίσεις πεδίου στις κάμερες,  Προγραμματισμός καταγραφικού για προβολή και εγγραφή, Ένταξη στο τοπικό δίκτυο, Εγκατάσταση λογισμικού παρακολούθησης σε συμβατό υπολογιστή, Δημιουργία δυνατότητας απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet στο καταγραφικό για παρακολούθηση,  καθώς επίσης και ότι άλλο θεωρεί ο προμηθευτής απαραίτητο για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος. 

 

 

Το σύστημα θα αποτελείται από τις παρακάτω συσκευές με τα ακόλουθα κατ’ ελάχιστον χαρακτηριστικά :

Κάμερες(16τεμ). Εξωτερικής τοποθέτησης (-15˚C έως +50˚C) σε θαλαμίσκο προστασίας με αλεξήλιο σκιάδιο και βαθμό προστασίας τουλάχιστον IP66 που θα τοποθετηθούν με κατάλληλη βάση σε υπάρχοντες στύλους εξωτερικού φωτισμού ανά δυο. Ενσωματωμένος υπέρυθρος φωτισμός τουλάχιστον 35m. Ανάλυση τουλάχιστον 600TVL, με αυτόματη διαχείριση του υπέρυθρου φωτισμού για ευκρινέστερη προβολή, καθώς και μέγιστη δυνατή γωνία λήψης. Προγραμματιζόμενη ανάλυση, φωτεινότητα, κορεσμός, γάμμα, ευκρίνεια, απόχρωση, καθώς και αυτόματη έκθεση(AE) και GainControl(AGC)>110dB

Τροφοδοτικά(2τεμ.). Κατάλληλα  για την τροφοδοσία  τουλάχιστον 8 καμερών το καθένα με ξεχωριστή προστατευτική διάταξη για κάθε έξοδο και προστασία από αιχμές τάσης.

Καλωδίωση(~1200μετ για τα 8 σημεία).  Συνεργασία του εξοπλισμού (κάμερες, τροφοδοτικό και καταγραφικό) με καλωδίωση UTP τύπου PET και μετατροπείς εικόνας και τροφοδοσίας στο κάθε άκρο της κάμερας.

Καταγραφικό(1τεμ). Δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης στο σύνολο των καμερών. Σύνδεση σε δίκτυο και δυνατότητα απομακρυσμένης προβολής σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Έξοδοι εικόνας VGA/COAX/HDMI. Ανάλυση καταγραφής D1. Ελληνικό μενού και περιβάλλον στην παρακολούθηση και διαχείριση. Λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης με ρυθμίσεις  ευαισθησίας.  Έξοδο για σειρήνα. Προσαρμογή πεδίου επιτήρησης ανά κάμερα για αποφυγή λανθασμένων συναγερμών. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα καταγραφής με HDD 2TB.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την τεχνική περιγραφή, τα χαρακτηριστικά των συσκευών και την οικονομική προσφορά σας έως 27/2/2013 13:30μμ,  αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης  του συστήματος και εγγύησης των συσκευών.  

Τεχνικές πληροφορίες κ. Κατριβέσης Φώτης τηλ.2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.