isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 13:40

Προμήθεια ηλεκτρολογικού πίνακα

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια ηλεκτρολογικού πίνακα (pillar), που θα είναι υπεύθυνος για την εκκίνηση και λειτουργία αντλητικού  συγκροτήματος, θα είναι εξωτερικής τοποθέτησης, προστασίας ΙΡ65, θα έχει τη μορφή κατακόρυφου ερμαρίου,  στιβαρής κατασκευής από χαλυβδόφυλλα πάχους τουλάχιστον 2χλτ. με εποξειδική βαφή RAL7035  και θα έχει διαστάσεις ΠΧΥΧΒ=1200mmΧ1200mmX300mm.

Επίσης θα έχει εσωτερική ή εξωτερική μόνωση (πχ πετροβαβάμβακας, panel πολυουρεθανης, κα) καθώς και άνοιγμα με ανεμιστήρα εξαερισμού στην πάνω δεξιά πλευρά.  

To pilar θα περιέχει,  ράγα με έναν εκκινητή Υ/Δ  ισχύος  10HP,   χώρο για μεταγενέστερη τοποθέτηση ενός  ρυθμιστή στροφών,   ράγα τοποθέτησης υλικών αυτοματισμού-βοηθητικών κυκλωμάτων,    ράγα τοποθέτησης γενικού διακόπτη και ασφαλειες παροχής από μετρητή ΔΕΗ  63Α, αντιηλεκτροπληξιακο, επιμέρους ασφάλειες τροφοδοσίας εκκινητή Υ/Δ, ρυθμιστή στροφών, πριζών και βοηθητικών κυκλωμάτων  και τέλος  ράγα κλεμμών καλωδίων εισόδου εξόδου ισχύος και βοηθητικών.

Θα περιέχει δηλαδή πρίζα ράγας και ηλεκτρική διανομή σύμφωνα με το μονογραμμικό.  

Το κύκλωμα ισχύος(ρελέ, θερμικό, κλεμμες) θα είναι κατάλληλο για εκκίνηση κινητήρα 10HP με περίσσεια ισχύος 15% και το βοηθητικό κύκλωμα θα έχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις  (επιτηρητή τάσης, διακόπτη ροής, μπουτον, ενδεικτικά, κ.λπ.) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος. Η πλάτη στερέωσης των ηλεκτρολογικών υλικών θα έχει  την εικονιζόμενη  διαρρύθμιση.  Ο αυτοματισμός του εκκινητή Υ/Δ (ρελέ ισχύος, θερμικό, χρονικό,  βοηθητικά ρελε,  κλπ) θα γίνει με υλικά 220V.    

Το pilar θα έχει αποσπώμενη πλάτη πάνω στην οποία θα είναι στερεωμένα όλα  τα υλικά.

 

Στην προσφορά να αναφέρεται ρητά ο χρόνος παράδοσης.

 

Κλειστές-Σφραγισμένες οικονομικές και τεχνικές προσφορές δεκτές μέχρι 14/6/2013 στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48 Πάτρα).

Τεχνικές Πληροφορίες κ Φώτης Κατριβέσης τηλ 2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.