isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 12:43

Υπηρεσίες Ορκωτών Λογιστών

Η ΔΕΥΑΠ Πάτρας, προκειμένου να γίνει επιλογή Ορκωτών Λογιστών -Ελεγκτών για τη διενέργεια του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου οικονομικής χρήσης έτους 2013 της επιχείρησης, καλεί τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ή κοινοπραξίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν σχετική οικονομική προσφορά ,που θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά :
α) Βεβαίωση εγγραφής στο ειδικό μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ).
β)Πιστοποιητικά ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας που θα ισχύουν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.
γ) Υπέυθυνη δήλωση οτι δεσμεύονται απο τους όρους του άρθρου 8 του Ν3919/2011 περί <<Νόμιμων Ελεγκτών >>.
Οι οικονομικές προσφορές μαζί με τα ζητούμενα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σε καλά σφραγισμένο φάκελο στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΠ (Ακτή Δυμαίων 48-1ος Οροφος )και θα περιέχουν την αμοιβή για τον έλεγχο (ολογράφως και αριθμητικά).
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφοράς η Τετάρτη 22 Μαίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ, οπότε θα αποσφραγιστούν ενώπιον αρμόδιας επιτροπής.
Προσφορές που δεν θα συνοδεύονται από τα ζητούμενα δικαιολογητικά θα απορριφθούν ως απαράδεκτες.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.